follow the life and thoughts of this internet supergirl

Pages

16.8.13

Creatworld Clothing

Pozdrav svima !
Zadnjih par dana sam u potrazi za prijelaznom robom pošto u Zagrebu postaje sve hladnije i hladnije, a ljeto samo što nije gotovo, nažalost !
Naši dućani su već počeli dobivati nove kolekcije, a  pošto su cijene još uvijek jako velike, našla sam za vas dućan na eBay-u sa odličnom robom, a po jako malim cijenama !
Dućan možete naći na sljedećem linku :Za vas sam napravila par kolaža sa stvarima koje se meni jako sviđaju, a možda i vi nađete nešto za sebe :)

Majici kratkih rukava nikad dosta, šarenih, jednobojnih i s natpisima... nose se gotovo svake sezone, za prijelazno razdoblje, najbolje izgledaju uz traper ili kožnu jaknicu :)
Kad smo kod trapera, on je uvijek in... kombinirajte ga kao tregerice, kao hlaćice visokog struka ( meni najdraže ) ili kao jaknicu sa cifovima ...U prijelaznom razdoblju najviše se veselim vesticama, hoodijima i majicama s čipkom...
jednostavno nemožete fulat :)I za kraj suknje... sanjam jednu baršunastu.. i znam da ću je imat, hehehe :)
Osim takvih, kožne će i dalje biti u trendu, zajedno sa suknjama sa printuom !

Cure kombinirajte, takva razdoblja , meni su iskreno najbolja za 
kretivnost u odjevanju !


I posjetite CREATWORLD :)


Ako imate pitanja o naručivanju s eBay, javite mi se, već sam pisala o tome, ali mogu ponovo ubacit članak, pošto je sada sve sto puta lakše :)

Pusa,

M.

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Click 4 Chic. Blog Design by KotrynaBassDesign