follow the life and thoughts of this internet supergirl

Pages

23.6.13

MiSHU Designs
Ovoga puta želim vam predstaviti mladu dizajnericu iz Rijeke, Maju Molnar koja stoji iza brenda MiSHU Designs. Za ljeto i ovo nadolazeće toplo vrijeme, predstavila nam se kolekcijom naziva Pop-tastic Neon koja se sastoji od kupaćih kostima, tajica i haljina, koje su savršeno ukomponirane u pop art stil sa neonskim bojama i uzorcima stripova ! Jednostavno ne možemo odoljeti ovim komadima koji viču : LJETO ! :)Kao model za ovu ljetnu kolekciju odabrana je prekrasna Nea Dune koja se svojim izgledom i stilom odlično uklopila u samu priču ! Fotografiju je radila Karmen Poznić iz studija Oblak photography koja je zaslužna za ovaj energični ali i kreativni lookbook !

Svi komadi iz ove kolekcije rađeni su od kvalitetnih materijala, a dizajnerica je radila cijelu grafiku i sve uzorke koje možemo naći na modelima, dok je ime cijele kolekcije prepušteno njezinim Facebook fanovima.
Cijela kolekcija je limitirana, i svaki se model izdaje u samo 10 primjeraka.
Također, dizajnerica je dala svojim kupcima priliku da sami kreiraju svoje MiSHU komade i tako ih učine unikatnima. Mogu tražiti druge boje, prijenos printa sa haljine na kupaći, i još različitih varijanti.MiSHU odjeća ima iza sebe i međunarodni uspijeh, pa se tako modeli najviše prodaju u SAD-u, posebice Miami i New York, a sam uzlet cijelog brenda možemo zahvaliti njihovom prvom proizvodu, neobičnim tajicama !
Već je prva kolekcija naziva ''Electric Moonlight'' probudila veliko zanimanje i tako utabala put svim idućim idejama i dizajnu koji s nestrpljenjem očekujemo :)

Sve informacije i ostatak kolekcije možete pogledati na:Nadam se da će i vas zaluditi ova kolekcija, i da ćete naći nešto za sebe !

Pusa,

Matea

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Click 4 Chic. Blog Design by KotrynaBassDesign