Cara Delevingne- budućnost modne industrijeOva mlada i prelijepa djevojka zove se Cara Delevingne i britanski je model. Rođena je 12. kolovoza 1992., i sa svojih 20 godina već se može pohvaliti  zavidnom karijerom, brojnim kampanjama i nalovnicama širom svijeta. Cara je poznata i kao mlađa sestra Poppy Delevingne, također britanskog modela i pripadnice visokog društva, no kako je krenula, brzo će ostaviti sestru daleko iza sebe.
Cara je trenutno glavno lice modne kuće Burberry, čije kolekcije predstavlja iz sezone u sezonu. Osim kuće Burberry, tu se mogu nabrojati i kampanje za Blumarine, Zaru, H&M, Asos, Nelly, Dominic Jones Jewellery i mnoge druge. Nedavno je od strane britanskog Voguea proglašena kao glavna zvijezda sezone jesen/zima 2012-2013 jer je na pistama predstavljala kolekcije za brendove kao što su Oscar de la Renta, Jason Wu, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi, Stella McCartney i Chanel, tako da možemo reći da ovoj djevojci predstoji odlična budućnost u svijetu mode.
( Kampanja za Blumarine jesen/zima 2012 )
Osim brendova koje Cara odlično nosi i predstavlja, ono što se kod nje ističe je originalan i stvarno nepredvidiv stil. Velika je obožavateljica rock chic stila koji ističe kožnim jaknama i hlačama, niskim čizmama sa zakovicama, i velikim torbama, ali čak i kada posjećuje događaje na crvenom tepihu izgleda ženstveno i na svečane haljine kombinira detalje i nakit koji razbijaju ozbiljnost, te su u skladu  s njezinim godinama.
( Cara svoj stil opisuje kao vintage rock'n'roll )Cara također priznaje da voli muziku, da posjeduje ogroman komplet bubnjeva koji drži u svome stanu, i da može ustima proizvoditi zvukove, nešto u stilu beat boxera. Također se nada da će jednoga dana moći pokrenuti vlastitu glazbenu kuću i da joj je to plan B, ako karijera modela propadne. No kako je rano krenula i visoko dogurala, možemo reći da ideje vezane za muziku može spremiti u ladicu. Barem za sada.Pusa,

Matea


Comments

Post a Comment