follow the life and thoughts of this internet supergirl

Pages

2.4.12

Rock Star

Htjela sam napisati ovaj post jer sam izrazito ponosna na svoju ljubav i moram to podjeliti s vama :)
Danijel je tek prije 2 mjeseca uzeo gitaru po prvi put u ruke i već radi čuda. Naime, nije pohađao nikakve sate, ni instrukcije i već razvaljuje, ali doslovno. Čuje pjesmu i već otprilike zna kako bi trebalo ić...
Ali SOLO je njegova speijalnost, samo recite koji i on svira, hehehe

Prošli tjedan kupio je i drugu gitaru, hehehe, ma ne vadi ju iz ruku <3





                                             
                                               Bijela gitara je nova.... meni je predobra :)



Ovaj solo je iz pjesme Everdream od Nightwish-a :)


Pozdrav.....



glee season 3 dvd uk glee season 3 dvd asda glee season 3 dvd special features glee season 3 dvd release date

22 comments:

  1. Replies
    1. Hehehe, that's great... i hope you didn't get bored of hearing him play :)

      kisses

      Delete
  2. Reci mu samo da si ne umišlja nikaj. Za početnika je kolko tolko ok, ali jako puno fulava i 90% vremena je na samo jednoj žici. Btw. to nije solo nego interlude dio pjesme. Kada uploada snimku cijele pjesme bez očitih falševa može reć da je naučio svirati gitaru.
    Opet velim, ima puno gorih početnika, ali ovo nije ni blizu "razvaljivanja". Tek se nakon 3 godine sviranja može reći da je netko naučio svirati.

    Nino (9 godina iskustva)

    ReplyDelete
    Replies
    1. meni ovo zvuči odlično, snimka je očito snimana s mobitelom pa je zvuk slabiji, i najvjerovatnije je odsvirano bez ikakvih pedala, jako dobro znam tu pjesmu a tvojih 9 godina "iskustva" stavljam pod veliki upitnik, kad već nemožeš prepoznati SOLO u nekoj pjesmi, i na koliko žica je ovo odsvirano, onda si ti toliko zapravo napredan da si i nakon tih 9 godina "iskustva" i dalje na poziciji prateće gitare, bez sluha. Ako je istina da dečko gitaru svira tek 2 mjeseca, bez ikakvih satova gitare, već se bacio na SOLA i već napravio cover, koji za ukupno vrijeme provedeno za gitarom, zvuči odlično, onda mu se smiješi svijetla budućnost, a tko zna možda i neka pozicija Lead Gitare u nekom bendu jednog dana! Moj savjet puno vježbe i ne odustaj lako, neka te ljubomorne osobe ne izbacuju iz takta, talenta sigurno imaš, a ako imaš volje i vremena, to je sve šta je potrebno za put do vrhunskog gitarista. Rock on

      Delete
    2. Jeeeee! Nemogu vjerovat koliko mi je drago što sam odobrila ove anonimne komentare :) A još manje mogu vjerovat da i dečki čitaju ove '' ženske'' blogiće :)
      Pa svaka ti čast Nino što si probio led i postao prva muška osoba koja je komentirala na ovom blogu !!! Možda tu upoznaš i neku curu, jer vjerujem da nikakvu nemaš, pošto neznaš kako je to biti ponosan na osobu koju voliš, i podupirati je u svemu :)

      Cijenim komentar od osobe koja svira 9 godina, i baš bih voljela tebe čuti... sigurno bih i ja imala ''konstruktivnih komentara za tebe :)

      Do tada... sretno i svrati ovdje još koji put, možda naučiš nešto o šminki, odjeći i frizurama... :)

      Delete
    3. Hvala anonimni :)
      Da, snimka je snimana mobitelom i zato lošiji zvuk... :)

      Nadam se da će uskoro nešto bolje...

      Matea^^

      Delete
  3. Sto je strog ovaj Nino. Ja mu dajem 5 za hrabrost da uopste pocne svirati...

    ReplyDelete
  4. Bravo za Danijela. Svaka čast, nakon dva mjeseca bez ikakvih instrukcija tak svirati, pitam se kak bu tek rastural nakon godinu dan. Pohvale! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga, breći ću mu i sigurno će mu jako drago biti :)

      pusaaa

      Delete
  5. great photo honey, i reallly love it!

    xx

    ReplyDelete
  6. baš je fensi bijela gitara... ;) meni tvoj dečko zvuči super za nekoga tko samo 2 mjeseca svira... baš super! ako ovako nastavi kroz kratko vrijeme biti će odličan! neka ne odustaje!!! :)
    Stela

    ReplyDelete
  7. Guys with guitars
    are attractive haha :')

    xx

    ReplyDelete
  8. Bravo za tvog dragog!
    Hvala na reklami <3 (kako da se poveća ne znam ni ja :) )
    :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala draga <3

      I nema na čemu...

      ljubim te

      Delete
  9. damn, ja bi jednu, predobre su! ^^ meni je oduvijek želja bila naučit svirat gitaru al jbg nisam baš imala prilike..jednom mi je čak frendica pokazivala nekaj malo (nothing else matters) al nemrem se baš pohvalit da mi je išlo xD čak sam razmišljala da si kupim neku jeftiniju pa da probam doma sama nekaj naučit ko tvoj dragi kojem btw super ide! ćemo da vidimo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, tu ti držim fige ako stvarno nešto želiš... danas se stvarno može nać jefitinijih gitara a super za početnike, npr. Glazbena kutija... imaju apsolutno sve, nedavno sam gledala gitaru za 400 kn koja predobro izgleda i super je za svirat...

      Ako išta počneš javi, držim ti fige :)

      pusaaa

      Delete

Copyright @ Click 4 Chic. Blog Design by KotrynaBassDesign