follow the life and thoughts of this internet supergirl

Pages

16.3.12

Internet kupovina

Znam da je članaka na ovu temu pun internet, forumi i blogovi, ali ja sam s vama odlučila podjeliti način kupovine preko interneta, pogotovo E bay-a , ali bez kreditnih kartica.

Ovakav shopping odnosi se na nas mlađe, koji nismo u radnom odnosu i nismo u mogućnosti dobiti kreditnu karticu ( a ko će stalno žicat starce ) hehehe..

Naime, zadnjih par godina ja kupujem debitne, ili tzv. poklon bon kartice koje izdaje Zagrebačka banka.
Cijela priča je u tome da kupite karticu na određeni iznos, a  naknadu banci plaćate samo 8 kuna.
Super stvar je to, što se takve kartice ne izdaju na ime, znači tu dolazi sigurnost :)
Druga stvar je to, što točno znate kojim iznosom baratate, a i ako ne potrošite cijeli iznos, banka će vam vratit ostatak s kartice... i treća stvar, takvu karticu je najlakše registrirati na Paypal :)
Kartica izgleda ovako:Ovim se koristim već stvarno duže vrijeme i nikad nisam imala problema, kupila sam ih već na desetke i stvarno se isplati :)

Jedina stvar koju morate učiniti je, nakon što kupite karticu, nazovete banku da vam pročita četveroznamenkasti kod i putem njega se registrirate na Paypal, i to je sva mudrost...

Evo link pa pogledajte ako vas zanima :

http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/connect/zaba_hr/zabapublic/kartice/debitne+kartice/visa+avenue+mall+poklon+kartica/poklon_kartica_


Naravno da tu mogućnost nude i druge banke, ali ja s ovom imam najviše iskustva, i uvijek se tamo vraćam :)

Ljubim vas  <3

7 comments:

 1. zanimljivo, baš sam se danas s kolegicom razgovarala o tome kak ćemo si otvorit paypal račun :) najbliža nam je banka pbz pa smo mislile tam ići ali mogle bi i ovu mogućnost razmotriti, čak mi se čini puno jednostavnije..za ovo nebi ni znala da nisi napisala post o tome tak da..zahvaljujem ;) i da, ak sam dobro skužila tu karticu možeš početi koristiti čim ju kupiš? jer znam da se za ove ostale mora čekati oko mjesec dana da ti stigne na kućnu adresu i da su malo veće procedure s njima..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ovu karticu ti daju odma čim platiš, i već iste sekunde ju možeš koristit, ma prejednostavno :)
   Ak negdje zapne zovi... :)

   pusaaa

   Delete
 2. ja već par godina kupujem preko interneta, imam svoju deviznu a do prije godinu ipo sam bila maloljetna i nikada nisam imala problema. puno mi je lakše jer mi je nitko ne može kontrolirati a mogu s njom što hoću :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, odlično, nadam se da shopping ide onda :)

   pusaaa

   Delete
 3. Nikad dosta saveta na temu kupovine preko neta :)

  ReplyDelete

Copyright @ Click 4 Chic. Blog Design by KotrynaBassDesign